Economische duurzaamheid

Economische duurzaamheid – Meerwaarde creëren

Bij L&R staan de ontwikkeling van omzet, winst en medewerkers in een economisch gezonde verhouding tot elkaar. Het efficiënt gebruiken van schaarse middelen bij het fabriceren van producten, en opzetten van diensten in combinatie met het op de lange termijn behalen van winsten en de waarborging van de onderneming heeft ook de hoogste prioriteit.

Meerwaarde creëren houdt voor ons in dat we in constructieve samenspraak met klanten en partners doeltreffende producten, concepten en oplossingen ontwikkelen om de gezondheid van mensen te beschermen en te verbeteren. Duurzaamheid is naast innovatie en efficiëntie een van de centrale ondernemingswaarden van L&R.

Wij werken voor de gezondheid van mensen. Hierin steeds beter worden en altijd proberen meer mensen toegang te geven tot een geavanceerd gezondheidssysteem, is de grootste drijfveer voor onze bedrijfsactiviteiten. De maatschappelijke verandering, een verouderende maatschappij, een toename van mobiliteit en netwerkvorming zijn ontwikkelingen waarmee met name ondernemingen in de gezondheidsbranche zich moeten bezighouden. 

De L&R-ondernemingsgroep neemt deze uitdagingen aan: duurzaam, toekomstgericht en als betrouwbare partner en aanbieder van oplossingen op het gebied van geneeskunde en hygiëne.