#TrySomethingNew
bij L&R.

Wilt u ons beter leren kennen terwijl u nog studeert?

Studeert u wetenschappen, economie of techniek?

Wij willen dat u ons helpt de toekomst van medische hulpmiddelen vorm te geven, en bieden u veel mogelijkheden om te ervaren hoe het is om bij L&R te werken en om uw kennis om te zetten in praktijktoepassingen in een bedrijfsomgeving.

Wij zijn een concern dat zich nationaal en internationaal uitbreidt, en we hebben een aantal verschillende afdelingen en een moderne, toekomstgerichte bedrijfscultuur met doorgroeimogelijkheden. De cv's en jobprofielen van onze medewerkers laten, afhankelijk van de vestiging, een breed spectrum zien, zowel in Onderzoek en Ontwikkeling, Kwaliteitsmanagement, Productie, Verkoop of Marketing, Human Resources, Logistiek of IT. Wat ze allen gemeen hebben is de 'Ik ben L&R'-spirit. en professionele en persoonlijke ontwikkeling als onderdeel van onze internationale programma's.

Bent u, als stagiair, master-student of scholier, op zoek naar een partner die niet alleen onafhankelijkheid als samenwerking waardeert, maar ook de uitwisseling van nieuwe impulsen en creatieve ideeën? L&R is uw sparringpartner.

Wij hebben een platform voor bachelor- en master-thesissen, bieden stageplaatsen aan tussen bachelor- en master-programma's, en we hanteren flexibele werktijden die rekening houden met uw lestijden.

Neem contact op met ons!

Wilt u uitzoeken of de sector van medische hulpmiddelen dé sector voor u is? Welke loopbaan zou perfect bij u passen? Grijp deze kans om praktijkervaring op te doen.

Neem contact op met ons!

Kom gewoon eens kijken bij ons!

De 'L' betekent... wat? Weet u niet zeker waar L&R voor staat? Aarzel niet om ons uw gegevens te sturen. We willen u graag persoonlijk ontmoeten zodat we u alles over ons bedrijf kunnen vertellen.

Maak vandaag nog een afspraak!

 

Vindt u het moeilijk de perfecte vacature te vinden?

Geen probleem. Solliciteer door ons een open sollicitatie te sturen, samen met uw cv en een beschrijving van de baan die u zoekt. Dit gaat het makkelijkst als u ons formulier gebruikt. We nemen contact op met u.

Verstuur nu uw open sollicitatie!